Vizita ministrului Educației, Științei și Sportului din Republica Croația, Pavo Barišić, în România

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
06 Mar 2017

O delegație condusă de ministrul Educației, Științei și Sportului din Republica Croația, Pavo Barišić, va efectua, în perioada 7 - 8 martie 2017, o vizită oficială în țara noastră, la invitația ministrului Educației Naționale, Pavel Năstase.

Marți, 7 martie, cei doi demnitari vor avea o întrevedere de lucru la sediul Ministerului Educației Naționale. Cu acest prilej vor fi discutate subiecte privind relațiile bilaterale în domeniul educației dintre România și Croația

Programul delegației croate include și o serie de întâlniri la Universitatea din București și Universitatea de Vest din Timișoara, precum și o deplasare în județul Caraș-Severin (8 martie), unde vor fi vizitate școli în care se desfășoară învățământ în limba croată maternă.

Din delegația ministrului croat fac parte Ivana Puljiz (Director de Cabinet), Sebastian Tončić, (consilier), Damir Boras (rectorul Universității din Zagreb) și Vesna Bedeković (membru al Parlamentului croat). Delegația va fi însoțită de Excelența Sa, ambasadorul Croației la București, Davor Vidiš.

BIROUL DE COMUNICARE