noutăți

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Câștigătorii selecției naționale de bune practici în învățământul primar și gimnazial, „Creatori de Educație” (ediția 2019)

Bună ziua și bine v-am găsit în noul an școlar!

Ziua de astăzi, 10 septembrie, marchează desemnarea premianților selecției naționale de bune practici în educație, nivelurile primar și gimnazial - „Creatori de educație”, ediția 2019.

Etichetă : 

Anunț privind lansarea procedurii de selecție a organizațiilor neguvernamentale ce urmează a fi propuse de către Ministerul Educației Naționale în vederea desemnării membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor (CCAF)

Secretariatul General al Guvernului a demarat acțiunile necesare în vederea selecției membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor (CCAF), organ consultativ, fără personalitate juridică, funcționând pe lângă prim-ministru, înființat în baza H.G. nr. 618/2005, cu modificările și completările ulterioare. 

ANUNȚ privind atribuirea contractului de servicii - Achiziție servicii instruire e-learning și RED pentru proiect CRED [cod CPV: 80510000-2]

UPDATE (6.09.2019)

ANUNȚ privind atribuirea contractului de servicii - Achiziție servicii instruire e-learning și RED pentru proiect CRED [cod CPV:  80510000-2]

Anunț privind anularea procedurii interne de atribuire a contractului de servicii - Achiziție servicii instruire e-learning și RED pentru proiect CRED [cod CPV: 80510000-2]

În conformitate cu prevederile art. 212 din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare, precum și cu prevederile art. 126 din Hotărârea Guvernului României nr.395/2016, pentru apobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului-cadru din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, coroborat cu prevederile ordinului de ministru nr.

Ordinul ministrului Educației Naționale nr. 4.694/02.08.2019 privind aprobarea Curriculumului pentru educaţie timpurie

În temeiul prevederilor art. 65, alin. (4) și ale art. 94, alin. (2) lit.e din Legea educaţiei naţionale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, și în baza prevederilor ordinului de ministru nr. 3593/2014 care aprobă Metodologia privind elaborarea și aprobarea curriculumului școlar, planuri-cadru de învățământ și programe școlare, a fost elaborat și promovat, prin ordinul nr. 4.694/2.08.2019, Curriculumul pentru educaţia timpurie (0 - 6 ani). 

[Reminder] Apel privind selecția și participarea la a 15-a Conferință ASEF «Classroom Network» (Tokyo, 25-29 noiembrie 2019)

În perioada 25-29 noiembrie 2019, Fundația Asia-Europa (ASEF) organizează, la Tokyo, cea de a 15-a Conferință ASEF Classroom Network (ASEFClassNet15), în parteneriat cu Universitatea Sophia, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Educației, Culturii, Sportului, Științei și Tehnologiei din Japonia.

Cerere de candidaturi pentru premiul „Altiero Spinelli Prize for Outreach”, lansată de Comisia Europeană

Comisia Europeană a lansat, recent, cererea de candidaturi pentru premiul „Altiero Spinelli Prize for Outreach”.

Competiția se adresează organizațiilor neguvernamentale și persoanelor care au elaborat programe educaționale, proiecte sau campanii de comunicare și informare despre Uniunea Europeană sau au organizat activități prin care au vizat încurajarea implicării tinerilor în democrația europeană.

Bilanțul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene 1 ianuarie - 30 iunie 2019 // Educație și formare profesională (raport MEN)

„Coeziunea, o valoare europeană comună” a fost tema generală care a unit toate demersurile și evenimentele Președinției române a Consiliului Uniunii Europene.

În domeniul educației și formării profesionale, această temă s-a declinat în ideea de „conectivitate” prin educație și formare (Connecting Education), prin abordarea mai multor aspecte:

Pagini

Subscribe to RSS - noutăți