[Consultare publică] Ghid solicitant apel PNRR: Program de formare a cadrelor didactice din liceele cu profil agricol

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
29.03.2024

Pentru atingerea țintei asumate prin PNRR prin I7, Ministerul Educației are în vedere lansarea unui nou apel de proiecte competitive (Program de formare a cadrelor didactice din liceele cu profil agricolpentru finanțarea formării profesionale continue a cadrelor didactice care predau în licee cu clase cu profil agricol/silvic. 

Obiectivul noului apel (complementar celui deja lansat) este finanțarea dezvoltării și derulării unor programe de formare continuă a cadrelor didactice din cadrul liceelor cu profil agricol/silvic, în acord cu categoria și cu nivelul de competență aferent grupului vizat, precum și cu ariile curriculare specifice.

Apelul va implica universităţile cu profil agricol, care vor putea organiza programe de formare continuă de calitate, actuale și relevante pentru asigurarea exploatării durabile a resurselor în procesul de producţie agricolă, a sistemelor agricole alternative (agricultură ecologică ș.a.), a tehnologiilor integrate de producţie agricolă, a protecţiei şi conservării mediului etc.

În acest scop, a fost lansat în consultare publică Ghidul solicitantului, detalii ► AICI

Observațiile și recomandările pot fi trimise pe adresa de e-mail consultare.pnrr@edu.gov.ro în perioada 29 martie  - 12 aprilie 2024.