Dezbatere publică online organizată de Ministerul Educației pe tema proiectului de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP)

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
22.12.2021

UPDATE (3 ianuarie 2022): Minuta dezbaterii publice online organizată în data de 27 decembrie este disponibilă aici.

***

Ministerul Educației organizează luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, dezbaterea publică online cu privire la proiectul de act normativ menționat mai jos, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, republicată, la solicitarea Federației Părinților și Aparținătorilor Legali din România și a altor asociații.

Proiectul de act normativ și nota de fundamentare pot fi consultate mai jos:

Urmare a instituirii stării de alertă pe teritoriul României prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ținând cont de HG nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dezbaterea publică online se va desfășura în sistem videoconferinţă utilizând aplicația Google Meet, care poate fi accesată de pe telefon, tabletă sau laptop.

Pentru a avea acces în dezbaterea publică online organizată luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, vă rugăm să ne transmiteți numele și prenumele persoanelor participante, precum și datele de contact (telefon mobil şi adresă de e-mail funcțională) pentru înscriere și pentru a primi confirmarea de participare.

Vă rugăm să confirmați participarea printr-un e-mail trimis pe adresa dezbateripublice@edu.gov.ro, până vineri, 24.12.2021, ora 14:00.

  • Ordinea de zi: Proiect de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP)