Ministrul Educației Naționale a participat la deschiderea anului universitar de la Universitatea Politehnica București

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
Luni, 24 Septembrie, 2018

Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, a fost prezent luni, 24 septembrie, la deschiderea porților Universității Politehnica din București (UPB), eveniment ce a marcat și aniversarea a două secole de existență și tradiție în învățământul tehnic românesc pentru UPB.

În alocuțiunea sa, domnul Valentin Popa i-a felicitat pe studenții care au ales această universitate de prestigiu, amintind faptul că peste 85% dintre absolvenții UPB se angajează într-un domeniu ingineresc.

Ministrul Educației Naționale le-a adresat și un mesaj de mulțumire și încurajare cadrelor didactice care vor purta în următorii ani responsabilitatea de a-i transforma pe tineri în viitori ingineri și specialiști în domeniile tehnice atât de necesare dezvoltării durabile a societății românești.

Felicit conducerea universității și comunitatea academică a acesteia și vă asigur că Ministerul Educației Naționale va continua să fie un partener de încredere în promovarea educației și în formarea de specialiști de excelență, care să răspundă cerințelor pieței muncii din domeniile tehnice”, a declarat Valentin Popa.