Seminar online organizat de Centrul European de Limbi Moderne de la Graz

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
08.10.2020

Centrul European de Limbi Moderne de la Graz (CELM) organizează în data de 12 octombrie 2020 un seminar online pe tema How to ensure that languages flourish in your school / Comment assurer des environnements d’apprentissage optimisés pour et par les langues vivantes dans votre école.

Evenimentul este dedicat abordărilor holistice în predarea limbilor care sprijină elevii în atingerea potențialului lor de învățare. În acest scop, participanților le vor fi prezentate resurse ușor de implementat, adaptate învățării în sistem hibrid.

Evenimentul reprezintă, totodată, o bună ocazie pentru promovarea unui proces comun de reflecție asupra provocărilor cu care școlile se confruntă pe măsură ce pandemia continuă.

Publicul-țintă al seminarului include: inspectori, directori de școli și orice persoane cu responsabilități în formarea/ sprijinirea profesorilor în domeniul educației lingvistice (profesori metodiști, șefi de catedră, formatori etc.).

Seminarul va fi susținut în limba engleză, în intervalul 14:00 - 15:30 (CET) și în limba franceză, în intervalul 16:00- 17:30 (CET).

► Persoanele interesate să participe sunt invitate să se înregistreze utilizând acest link, până în data de 9 octombrie 2020.